Bokningsinformation

VilleValla Pub är en verksamhet som drivs av studenter och som riktar sig främst till studenter. Vi drivs alltså av studenter för studenter! Utöver vår vanliga verksamhet så anordnar vi och erbjuder ölprovningar, vanliga pubkvällar och mer därtill.

VilleValla Pub tar för närvarande endast emot bokningar på tisdagar. För att vi tillsammans ska kunna genomföra er tillställning på bästa sätt vill vi ha er bokning senast en månad innan, så se till att boka i god tid.

Vi tar inte emot bordsbokningar eller sittningar. Vi tar inte heller emot bokningar från företag, privatpersoner, eller bokningar som vi inte anser medför studentnytta. Vi tar inte heller emot bokningar med färre än 20 personer eller fler än 70 personer.

Provningar

  • Standardprovning: passar den som är intresserad av öl och vill lära sig mer! En grundläggande provning som täcker det mesta och är perfekt för nybörjare.
  • Specialprovning: Precis som namnet antyder är detta en provning som går på djupet, för den som vill veta lite mera och vill ha det där lilla extra. Kanske en ekologisk provning eller en fördjupad provning av stout eller suröl? En provning av öl från ett enda land? Allt är möjligt! Priset sätts beroende på ölkostnad.

Mat

Man kan även förbeställa mat! Det görs direkt i bokningsformuläret! Det finns en särskild bokningsmeny som man kan beställa från och på den menyn finns lite roligt som vi inte har på “vanliga” menyn. Vi erbjuder förrätt, varmrätt (man kan välja mellan Serranoinlindad kycklingfilé med potatisgratäng och rödvinssås, Oumphburgarbuffé, Tacobuffé, och Pajbuffé), och efterrätt. Om man inte vill bjuda på en hel måltid så finns det även lite olika snittar, nachos och ostbricka!

Om den förening eller person som håller i evenemanget inte vill betala för mat, så kan varje gäst betala för sig på plats, men även då vill vi veta vad ni vill äta i förväg.

Eventuell allergilista måste skickas in minst två veckor i förväg för att vi ska kunna säkerställa att vi kan möta upp era behov.

Har du några fler frågor? Hör av dig till vår bokningsansvarig!
Isabelle Bjuhr
[email protected]

Vad kostar det?

Provning
  • Standardprovning: 150kr per person.
  • Specialprovning: >150kr per person. Priset sätts beroende på ölkostnad.

Utöver det så tillkommer det en hyresavgift på 50 kr per person i grundhyra. Med studentprovning menas att studenter betalar för provningen och att deltagarna är studenter.

Pubkväll (abonnering av nedervåningen)

En studentbokning kostar generellt 2500 kr i bokningsavgift*. Med studentbokning menas att studenter betalar för bokningen och att deltagarna är studenter.

Notera att en straffavgift tillkommer på 20% av bokningsavgiften, dock minst 1000 kronor, vid avbokning med mindre än två (2) veckor kvar till bestämt bokningsdatum eller om ett hyresavtal inte är upprättat på bokningsdatum och bokningen genomförs ändå.

*Vid bokning/provning som kräver en extra arbetsinsats från pubens personal kan extra avgifter tillkomma.

När börjar bokningen?

Bokningar börjar 18:00, provningar börjar 19:00, men om någon i sällskapet vill äta så börjar eventuell provning 19:30, då det behövs lite extra tid att förbereda maten.